Skip to content

AI Ethicon 2022

Hackaton: eredmények és fényképek

Az MI-megoldások ma már mindenütt jelen vannak, és soha nem látott mértékben alakítják át a társadalmat. Az MI etikátlan használatának számos példája miatt minden eddiginél sürgetőbb, hogy jobban megértsük e technológiák etikai problémáit és etikus használatát.

Az angol nyelvű AI Ethicon két napon át tart, az első nap délutánján egy opcionális Privacy-Preserving Machine Learning (PPML) fókuszú, azaz a személyes adatok védelmét biztosító gépi tanulásra fókuszáló hackathonnal, a második napon pedig egy ugyancsak opcionális, a Deep Learning alapjaival foglalkozó NWIDIA-workshoppal. Az eseményre elsősorban az emberközpontú mesterséges intelligencia (HCAI) mesterképzés iránt érdeklődő, abban résztvenni szándékozó egyetemi hallgatókat várjuk, de más diákok, szakemberek és érdeklődők részvételét is örömmel fogadjuk.

Első nap, jún. 16., délelőtt: Szakértők előadásai és a HCAIM képzés áttekintése – Virtuális vagy személyes jelenlét (Dublin).

Első nap, jún. 16., délután: (Opiconális) Privacy-Preserving Machine Learning (PPML) hackathon – Személyes jelenlét (Dublin, Utrecht, Naples vagy Budapest).

Kérjük, olvassa el a fontos információt tartalmazó pdf fájlt a megoldandó feladatokról, a hátérről, a programozási környezetről, a követelményekről, a helyszíni mentorálásról, a büféebédről stb.

Második nap, jún. 17., egész nap: (Opiconális) NVIDIA workshop: A Deep Learning alapjai – Virtuális vagy személyes jelenlét (Dublin, Utrecht, Naples or Budapest).

Mindenkit örömmel várunk, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik a szakterületen! Töltse ki az esemény regisztrációs űrlapját most!

Olvassa el az általános leírást, beleértve a teljes programot, a részvételi feltételeket és a regisztrációs információkat a https://humancentered-ai.eu/ethicon/ oldalon.

Töltse le az angol nyelvű tájékoztatót! * Töltse le a sajtóközleményt és az angol nyelvű tájékoztatót!

A BME helyi Hackathon rendezvényét az E-GROUP támogatja.